ONLINE WEBSHOP

 

Bovenaansluitingen (EC motoren)

 


NIEUW: Afzuigkap met geïntegreerde warmteterugwinning

 


Zijaansluitingen (EC motoren)

 

100-900 m3/h

(100 Pa extern)

900-2160 m3/h

(100 Pa extern)

2160-4320 m3/h

(100 Pa extern)PRODUCTEN

Met de voortdurende ontwikkeling en productie van nieuwe producten hebben we momenteel een grote selectie warmteterugwin units. Ons doel is om altijd producten van topkwaliteit tegen concurrerende prijzen aan te bieden.


Sterke klantgerichtheid en hoge flexibiliteit zijn sleutelelementen van ons bedrijfsconcept. Het is belangrijk voor ons om een binnenomgeving van wereldklasse te creëren, en om dit te doen met een minimaal energieverbruik en geluidsniveaus. In ons uitgebreide assortiment vindt u WTW-units met luchtstromen van 150 m3 tot 4500 m3 per uur..

Onze producten hebben een CE-markering en we leggen er de nadruk op om ze eenvoudig te installeren en te bedienen..


DATASHEETS GENEREREN


ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM

Östberg biedt flexibele en energie-efficiënte ventilatie-oplossingen voor de publieke en commerciële sector. Openbare en industriële omgevingen omvatten een breed spectrum van verschillende soorten gebouwen: van kleine kantoren tot grote arena's en industriële gebouwen.

Grote omgevingen worden vaak door veel mensen tegelijkertijd gebruikt. Dit stelt andere eisen aan ventilatie dan wat nodig zou zijn in een klein kantoor. Maar ongeacht de omgeving is de kwaliteit van de binnenlucht enorm belangrijk voor iedereen die de ruimte gebruikt.

De producten en uitgebreide ervaring van Östberg staan ​​garant voor kwaliteitszekere ventilatieoplossingen en goede binnenlucht voor iedereen.